не успя да победи Ботев Враца, след като двата тима

...
 не успя да победи Ботев Враца, след като двата тима
Коментари Харесай

Ботев Враца спря Левски на Герена

 не съумя да победи Ботев Враца, откакто двата отбора приключиха при резултат 0:0. Последният мач от 15-ия кръг на се игра на стадион " Георги Аспарухов ".

Две изпуснати дузпи белязаха срещата - първоначално Николай Михайлов записа ново избавяне след намесата си при дузпата против Локомотив София, а през втората част Борислав Цонев още веднъж пропиля 11-метров углавен удар, откакто пропусна и при първата среща с врачани при започване на сезона.
Станимир Стоилов: Зимната селекция ще е напълно със свободни сътрудници
" Не желая да разхищаваме средства - всички футболисти в зимната селекция ще са свободни сътрудници. Искаме да създадем конкуренция за да...

Голяма заслуга за нулевото тъждество обаче има стражът на Ботев Красимир Костов, който освен, че избави дузпата на Боби Цонев, само че и извади още няколко сигурни попадения с брилянтни намеси. След едно от спасяванията му топката се озова в гредата, а в самия завършек на срещата спря кълбото безусловно на голлинията.

Другата неприятна вест за Левски бе травмата на Георги Миланов в края на първата част, когато бе изнесен на носилка. " Сините " не съумяха да победят тим, който е без победа от август насам. След това реми Левски се изкачи с една позиция в подреждането, изпреварвайки Арда, който е с два мача по-малко. Столичани имат 18 точки и се подреждат осми, до момента в който Ботев е предпоследен с 12 пункта.

Още от ФУТБОЛ БГ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР